|   Yleistä
|   Media-tuet
|   Uutisia
|   Kurssit
|   Foorumit
|   Results
|   Yhteystiedot
|   Linkit
|   Svenska
|   English
 

AJANKOHTAISTA

17.9.2007

Pitchaus- ja markkinointikoulutus elokuva-alan yrityksille 4.-6.10.2007 Hanasaaressa

Koulutuksen tavoite

Pitchaus-koulutuksen tarkoituksena on valmentaa osallistuvia yrityksiä myymään ja markkinoimaan tuotantojaan ja yritystään. Tavoitteena on, että yritys pystyisi kiteyttämään tuotantonsa myyntivaltit lyhyesti sekä tiedostamaan tuotannon heikkoudet ja osoittamaan, miten niistä selviydytään. Koulutuksen jälkeen yrityksillä on paremmat valmiudet pitchata ideansa menestyksellisesti kansainvälisillä forumeilla.

SILE-hankeklinikan avulla tarkastellaan yritysten liiketoimintaa, joka on erityisen haasteellista, kun kassavirta aaltoilee suuresti tuotantojen mukaan ja yrityksissä on vähän vakituista henkilökuntaa, jolloin resursseja markkinointiin ja sen hallintaan on rajallisesti.

Koulutuksessa käytettävät asiantuntijat

Koulutus koostuu markkinointi- ja pitchausluennoista sekä casepuruista.

Sibylle Kurz on saksalainen pitchaukseen erikoistunut asiantuntija. Kurz on kouluttanut TV- ja elokuvatuottajia mm. EAVE-ohjelmassa n. 10:n vuoden ajan. Hän on tehnyt julkaisuja elokuvatuottamisesta ja hän on aiemmin toiminut mm. myyntiagenttina, script analystina ja tuottajana.

Fiona Mitchell on perehtynyt elokuvatuotantoyhtiöiden markkinointiin. Hän on toiminut yli 20 vuotta elokuva-alalla myynti-, levitys- ja markkinointitehtävissä mm. Hollywood studio MGM:llä myyntiagenttina. Tällä hetkellä hän toimii konsulttina ja kouluttaa EAVE-ohjelmassa.

SILE-hankeklinikkaa vetävät Diges ry:n asiantuntijat Pekka Krook ja Helena Pekkarinen. Vastuuhenkilöinä ja koordinaattorina Pitchaus -koulutusprojektissa toimii Miira Paasilinna.

Lisäksi kuulemme oman alansa huipputuottajia, jotka tarkastelevat yhtä tuotantoa casena markkinoinnin ja myynnin näkökulmasta.

Yrityskohtainen valmennus

Jokaisella yrityksellä on mahdollisuus 45 min - 1 tuntiin yrityskohtaista valmennusta pitchauksessa sekä markkinoinnissa ja myös SILE-jalostamoneuvontatapaamiseen.

Jokaisen osallistuvan yrityksen tulisi valmistautua koulutukseen etukäteen valitsemalla se tuotanto, jonka markkinointia ja pitchausta lähdetään koulutuksessa kehittämään.

Yritysten kustannukset

Osallistuvan yrityksen omavastuuosuus on 234 euroa per yritys. Yritykset rahoittavat itse myös lounas- ja illallisruokailunsa, majoituksensa sekä matkansa.

AVEK ja Uudenmaan TE-keskuksen SILE-projekti ovat tukeneet hanketta.

Lisätietoa:

Mira Paasilinna
Diges ry
p. 050-548 1851
miira.paasilinna@diges.info

Media Desk suosittelee koulutusta lämpimästi kaikille tuottajille. Kurssin vetäjät ovat ehdottomasti Euroopan parhaita alan asiantuntijoita.

Takaisin Ajankohtaisten pääsivulleTakaisin ajankohtaisten pääsivulle