|   Yleistä
|   Media-tuet
|   Uutisia
|   Kurssit
|   Foorumit
|   Results
|   Yhteystiedot
|   Linkit
|   Svenska
|   English
 

AJANKOHTAISTA

11.10.2011

Sosiaaliset dokumentit ja projektikehittely teemoina Media Munduksen tukemilla kursseilla

Euroopan unionin Media Mundus -ohjelma pyrkii edistämään eurooppalaisen elokuva-alan yhteistyötä muun maailman kanssa. Tukea myönnetään muun muassa kurssitoimintaan, ja parhaillaan onkin käynnissä hakuaika kahteen kansainväliseen workshopiin: ESoDoc International kouluttaa sosiaalisten aiheiden parissa työskenteleviä dokumentaristeja ja PRIMEXCHANGE tarjoaa mahdollisuuden paneutua asiantuntijoiden avulla projektikehittelyn moniin puoliin.

PRIMEXCHANGE Europe-India -kurssilla huomio kohdistetaan projektikehittelyyn Euroopassa ja Intiassa. Aiheina ovat käsikirjoitusanalyysi, markkinatutkimus, rahoitus, levitys, kansainvälinen myynti sekä pelit/interaktiivinen media. Seitsemänpäiväisen workshopin aikana keskitytään kehittämään valittuja projekteja asiantuntijoiden johdolla, ja osallistujilla on mahdollisuus päästä verkostoitumaan keskenään.

Kurssi on suunnattu tuottajille sekä tuottaja-käsikirjoittaja-työryhmille, ja Euroopasta mukaan pääsee neljä projektia, joiden tulisi olla alkuvaiheessa tuotantoa. Kiinnostus toimia sekä eurooppalaisilla että intialaisilla markkinoilla on eduksi. Kurssi järjestetään 20.-27.11.2011 Intian Goassa FILM BAZAAR India -tapahtuman yhteydessä ja hakuaika kurssille päättyy 24.10.2011. Kurssi ja majoitus ovat osallistujille ilmaisia, ainoastaan matkakustannukset tulee hoitaa itse.

http://primexchange.eu/

ESoDoc International kutsuu mukaan elokuvantekijöitä Euroopasta, Afrikasta ja Intiasta. Sosiaaliseen dokumenttielokuvaan painottuva kurssi koostuu kahdesta online-konferenssista (24.10.2011 ja 7.11.2011) sekä 28.1.-4.2.2012 Nairobissa järjestettävästä workshopista. Kurssilla painotetaan osallistuvaa elokuvan tekemistä, vaihtoehtoisia kerronnan muotoja ja uuden näkökulman löytämistä sekä digitaalista mediaa ja multimediatuotantoja. Toinen online-konferenssi paneutuu dokumenttien rahoitukseen ja levitykseen niin Afrikassa, Euroopassa kuin Intiassakin.

Online-konferensseihin osallistuminen vaatii vain rekisteröinnin. Nairobin workshopiin otetaan viisi eurooppalaista osallistujaa, yhteensä paikkoja on 15. Kurssi maksaa eurooppalaisille osallistujille 600 euroa, sisältäen majoituksen ja ruokailut, ja matkakulut korvataan 600 euroon asti. Hakuaika workshopiin päättyy 16.11.2011.

http://international.esodoc.org/

Takaisin Ajankohtaisten pääsivulleTakaisin ajankohtaisten pääsivulle