|   Yleistä
|   Media-tuet
|   Uutisia
|   Kurssit
|   Foorumit
|   Results
|   Yhteystiedot
|   Linkit
|   Svenska
|   English
 

AJANKOHTAISTA

7.5.2013

PITCH IT -pitchauskoulutusta tuottajille syyskuussa

Media Desk järjestää yhdessä Suomen elokuvasäätiön, Favexin ja Finnish Film Affairin kanssa PITCH IT -koulutuksen 23.-24.9.2013. Koulutus järjestetään Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin aikana Finnish Film Affair - tapahtuman yhteydessä. Koulutuksen nimenä on PITCH IT - Preparing and Fine Tuning your Pitch for a Work in Progress Project. Koulutus on suunnattu tuottajille, joilla on sopiva kansainväliseen levitykseen tähtäävä hanke syyskuussa esiteltäväksi. Kouluttajana toimii kokenut ja arvostettu saksalainen Sibylle Kurz. Koulutus pidetään Suomen elokuvasäätiön K-13 Auditoriossa.

Koulutukseen valitaan mukaan 8-10 hanketta, joista on olemassa jotain kuvattua materiaalia syyskuussa 2013 (esim. teaser). Kahden päivän intensiivisen pitchauskoulutuksen jälkeen tuottajat pitchaavat hankkeensa 25.9. osana Finnish Film Affairin Works in Progress -esittelytilaisuutta. Finnish Film Affairin osallistujina on kansainvälisiä myyntiagentteja, levittäjiä, rahoittajia ja muita alan ammattilaisia.

Tilaisuudessa esiteltävät tuotannot valitaan hakemusten perusteella ja valinnoista päättää erikseen koottu asiantuntijaraati. Ilmoita tuotantosi tiedot viimeistään 31.5.2013, jos sinulla on tuotannossa/tekeillä elokuva tai TV-draama, jonka uskoisit sopivan myös kansainväliseen levitykseen tai haluat testata sen kv-potentiaalia. Sille, missä vaiheessa tuotannon pitäisi olla 25.9.2013 mennessä, ei ole asetettu tarkkaa rajaa, mutta puhtaasti vain ns. paperilla olevia hankkeita ei esitellä. Tuotannosta tulee olla ainakin teaser tai muuta visuaalista materiaalia esitettäväksi.

AVOIN LUENTO KAIKILLE

Pitchauskoulutus alkaa maanantaina 23.9. klo 10-12 Sibylle Kurzin luennolla Fine Tuning Your Pitch. Luento on kaikille avoin, joten merkitse se jo nyt kalenteriisi! Paikkana on Suomen elokuvasäätiön K-13 Auditorio osoitteessa Kanavakatu 12.

HAKU AVOINNA 31.5.2013 SAAKKA
 
Haku Pitch it -koulutukseen/Works in Progress -osioon alkaa 2.5. ja hakuaika päättyy 31.5.2013. Hakulomake osoitteessa http://hiff.fi/industry/works-in-progress/

Lisätietoja PITCH IT- koulutuksesta: petri.kemppinen@ses.fi ja kerstin.degerman@ses.fi.

Finnish Film Affair -tapahtuman järjestää Helsinki International Film Festival - Rakkautta & Anarkiaa yhteistyössä Favexin, Suomen elokuvasäätiön, Media Desk Finlandin, Suomen elokuvatuottajien keskusliiton ja Suomen elokuvakomission kanssa.

Takaisin Ajankohtaisten pääsivulleTakaisin ajankohtaisten pääsivulle