|   Yleistä
|   Media-tuet
|   Uutisia
|   Kurssit
|   Foorumit
|   Results
|   Yhteystiedot
|   Linkit
|   Svenska
|   English
 

AJANKOHTAISTA

22.8.2013

Finnish Film Affair, ilmoittaudu tapahtumaan & luennolle

Finnish Film Affair on Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin yhteydessä viime vuonna lanseerattu av-alan kansainvälinen ammattilaistapahtuma. Se järjestetään tänä vuonna toista kertaa, ajankohta on 24.-26.9.2013. Tapahtuma toimii kohtaamispaikkana suomalaisten ja ulkomaalaisten av-alan ammattilaisten välillä sekä tarjoaa ulkomaisille elokuvaostajille mahdollisuuden tutustua suomalaiseen elokuvaan.

Ohjelmisto julki tapahtuman nettisivuilla

Finnish Film Affairin ohjelmistossa on mukana lähes 30 tuoretta kotimaista elokuvaa, joita esitetään ostajille festivaalinäytöksissä sekä suljetuin industry-näytöksin. Lisäksi Works in progress: Finnish Films in Development -tilaisuudessa keskiviikkona 25.9. tekijät pitsaavat ostajille kahdeksan valmisteilla olevaa tuotantoa, jonka lisäksi tilaisuuden moderaattorin Andrea Reuterin johdolla esitellään kahdeksan muuta kehittelyvaiheessa olevaa hanketta tekijöineen.

Vuoden 2013 tapahtuman teemana on Venäjä yhteistuotantomaana, jonka puitteissa järjestetään 26.9. venäläisten elokuvan tuotannon, rahoituksen, myynnin ja levityksen asiantuntijoiden kesken paneeli Rare Exports: Opportunities for Finnish-Russian Coproductions.

Kaikille avoin luento pitchauksesta

Media Desk ja Suomen elokuvasäätiö ovat osallistuneet tapahtuman järjestämiseen ja kutsuneet Suomeen pitchauksen asiantuntijan Sibylle Kurzin, joka kouluttaa works-in-progress-hankkeiden esittelijöitä ennen varsinaista pitchausta. Koulutukseen on valittu kahdeksan hanketta, mutta myös muut pitchauksesta kiinnostuneet pääsevät kuuntelemaan Sibylle Kurzin luentoa Fine Tuning your pitch, joka pidetään maanantaina 23.9.2013 klo 10.00-12.00 Elokuvasäätiön Auditoriossa (Kanavakatu 12). Luento on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille! Luennolle osallistuminen ei edellytä Finnish Film Affairiin akkreditoitumista. Tervetuloa!

Ilmoittaudu luennolle 18.9.2013 mennessä tästä.

Akkreditaatio avoinna

Finnish Film Affairin akkreditaatio elokuvan ammattilaisille on käynnissä. Rekisteröitymällä tapahtumaan 31.8. mennessä akkreditaation saa hintaan 20 euroa, jonka jälkeen hinta on 30 euroa. Akkreditointilomake ja tarkemmat infot löytyvät osoitteesta: http://hiff.fi/industry/finnish-film-affair-akkreditointi.

Finnish Film Affairin koko ohjelma: www.finnishfilmaffair.fi.

Takaisin Ajankohtaisten pääsivulleTakaisin ajankohtaisten pääsivulle