|   Yleistä
|   Media-tuet
|   Uutisia
|   Kurssit
|   Foorumit
|   Results
|   Yhteystiedot
|   Linkit
|   Svenska
|   English
 

AJANKOHTAISTA

16.11.2015

The Creative Input -hakukierrokselle jatkoaikaa

Julkaisimme 15.10.2015 The Creative Input -haun suomalaisille leikkaajille, äänisuunnittelijoille ja säveltäjille. Hakuaika umpeutui 13.11.2015. Hanke sai innostuneen vastaanoton: kiitos kaikille hakijoille! Saimme riittävän määrän hakemuksia äänisuunnittelijoilta ja säveltäjiltä, joten niiltä ammattiryhmiltä emme ota enää hakemuksia vastaan.

Katalogissa on tilaa myös viidelle suomalaiselle leikkaajalle, joita kiinnostaa työskentely kansainvälisissä yhteistuotannoissa. Koska leikkaajia haki alle 5, annamme leikkaajille lisäaikaa torstaihin 19.11.2015 saakka. Eli jos täytät alla olevat kriteerit täysin tai edes lähelle ja olet kiinnostunut hankkeesta, laita hakemuksesi Kerstin Degermanille (kerstin.degerman@ses.fi) viimeistään torstaina 19.11.2015.

Kaikki hakijat saavat tiedon katalogiin valituista joulukuun alussa.

Terveisin,
Kerstin Degerman & Inkeri Lundgren
Luova Eurooppa -yhteyspiste

Tässä tietoa The Creative Input -hankkeesta:

The Creative Input -haku julkaistu leikkaajille,


äänisuunnittelijoille ja säveltäjille


Haluatko mukaan katalogiin, jossa esitellään pohjoismaisia elokuva-alan lahjakkuuksia?

Pohjoismaiden elokuva-alan taiteellisessa vastuussa olevien ammattikunnassa on paljon lahjakkuutta ja tällä The Creative Input -hankkeella halutaan tuoda esiin joitakin Pohjoismaiden parhaita leikkaajia, elokuvasäveltäjiä ja äänisuunnittelijoita katalogissa, joka julkaistaan ja esitellään Göteborgin elokuvajuhlilla tammikuussa 2016. Hankkeen tavoitteena on tuoda äänisuunnittelijoita, leikkaajia ja säveltäjiä paremmin pohjoismaiseen ja kansainväliseen tietoisuuteen ja edistää heidän mahdollisuuksiaan työllistyä yhteistuotantoihin.

Julkaisemme nyt avoimen haun pohjoismaisille leikkaajille, elokuvasäveltäjille ja äänisuunnittelijoille, jotka haluavat olla mukana katalogissa, jossa heidät esitellään kuvan ja CV:n kera tarkoituksena levittää katalogia laajasti Pohjoismaissa ja niiden ulkopuolella. Jos täytät alla esitetyt kriteerit ja haluat olla mukana, lähetä pyydetyt tiedot Luova Eurooppa -yhteyspisteeseen.

The Creative Input -katalogissa esitellään 5 henkilöä kolmesta ammattiryhmästä (leikkaajat, äänisuunnittelijat, säveltäjät) kaikista viidestä Pohjoismaasta. Jos kiinnostuneita on enemmän kuin viisi per maa, Luova Eurooppa -yhteyspiste muodostaa kansallisen elokuvainstituutin (Suomessa: Suomen elokuvasäätiön) avustuksella tuomariston, joka tekee lopulliset valinnat.

The Creative Input -hanke toteutetaan yhteistyössä pohjoismaisten Creative Europe Media Deskien ja tanskalaisen äänisuunnittelija Roar Skau Olsenin (Tonemestrene Aps) kanssa. Hanke on saanut tukea Nordisk Film Fondenilta Tanskasta.

Kriteerit katalogiin valittaville 5 leikkaajalle, 5 säveltäjälle ja 5 äänisuunnittelijalle kustakin Pohjoismaasta:

- työskennellyt ainakin 6 pitkässä fiktioelokuvassa, TV-sarjassa tai dokumenttielokuvassa

- ainakin yksi työ on ollut kansainvälinen tuotanto, jossa päätuottaja on muualta kuin Suomesta

- ainakin yksi Jussi-ehdokkuus viimeisten 10 vuoden aikana tai yksi Jussi-palkinto (ei aikarajaa)

- yhteistyötaitoinen

- hyvä kielitaito

- kansalaisuus: Suomen/eurooppalainen

Hankkeesta kiinnostuneet lähettävät motivaatiokirjeen ja ansioluettelonsa englanniksi 13.11.2015 mennessä osoitteeseen kerstin.degerman@ses.fi.

Lisätietoja saa Luova Eurooppa -yhteyspisteestä:
Kerstin Degerman, toiminnanjohtaja
Inkeri Lundgren, tiedottaja
puh. 09 6220 3013 /Kerstin Degerman
puh. 09 6220 3024 /Inkeri Lundgren
kerstin.degerman@ses.fi
inkeri.lundgren@ses.fi

Takaisin Ajankohtaisten pääsivulleTakaisin ajankohtaisten pääsivulle