|   Yleistä
|   Media-tuet
|   Uutisia
|   Kurssit
|   Foorumit
|   Results
|   Yhteystiedot
|   Linkit
|   Svenska
|   English
 

AJANKOHTAISTA

20.3.2018

Ajankohtaisia kursseja

Erich Pommer Institut on laajentanut e-training-kurssiensa tarjontaa. Jo aiemmin EPI lanseerasi kurssin European Co-Production, joka suoritetaan verkossa. Nyt tarjolla on itsenäiseen verkko-opiskeluun myös kurssit The Art of Negotiation ja Storytelling of TV Drama. Kussakin kurssissa tarjolla on 12-16 tuntia oppimateriaalia, joka on käytettävissä kuuden kuukauden ajan. Kurssit maksavat 350-450 euroa.

Lisätietoja:
European Co-Production: https://en.epi.media/etraining_copro/
The Art of Negotiation: https://en.epi.media/etraining_negotiation/
Storytelling of TV Drama: https://en.epi.media/etraining_storytelling/

Erich Pommer Institut tarjoaa verkkokurssien lisäksi myös koulutusta, jossa on mahdollista tavata kollegoita ja luoda verkostoa.
CLEARING RIGHTS for Film and TV on suunnattu elokuva ja tv-alan ammattilaisille, tuottajille, levittäjille, commissioning editoreille ja laki- ja rahoitusasioita hoitaville elokuva-alan ammattilaisille.

Viisipäiväinen kurssi tarjoaa tiiviin tietopaketin elokuvien ja tv-ohjelmien oikeuksista. Kurssin aiheisiin kuuluu mm. musiikkiin liittyvät oikeudet, dokumenttielokuvien oikeudet, lokaatioon liittyvät luvat ja tuotemerkkeihin ja taideteoksiin liittyvät asiat, jotka kuvauksissa tulee huomioida. Kurssilla käydään läpi useita tapausesimerkkejä. Luennoitsijoina on alan huippuja. Workshop pidetään 18.-22.4.2018 Mallorcalla Espanjassa. Kurssi maksaa 1290 euroa sisältäen kurssimateriaalin, majoituksen ja täysihoidon. Jos samasta yhtiöstä osallistuu toinen henkilö, hän saa kurssimaksusta alennuksen. Hinta omalla majoituksella, sisältäen ateriat on 870 euroa. Kurssille voi vielä ilmoittautua. Lue lisää: https://en.epi.media/clearingrights/

Art Cinéma = Action + Management

Tämä Venetsiassa pidettävä kurssi on suunnattu arthouse-elokuvateattereiden omistajille, johtajille ja muulle henkilökunnalle. Osallistujilta edellytetään vähintään vuoden työkokemusta elokuvateatteritoiminnasta (Juniors-osio) ja viiden vuoden kokemusta alalta (Executives -osio). Kurssi tarjoaa tuhdin paketin tietoa elokuvista, ohjelmistosuunnittelusta ja johtamisesta alan johtavien henkilöiden opastuksella. Kurssin tuutoreina toimii menestyneitä alan ammattilaisia elokuvateatteripuolelta, tuottajia, levittäjiä sekä eri instituuttien edustajia. Kurssiohjelma pitää sisällään mm. case studyja, luentoja johtamisesta, ohjelmoinnista, lasten kanssa työskentelystä, klassikoiden markkinoinnista, verkostoitumisesta, ympäristöasioista ja digitaaliteknologiasta. Kurssi järjestetään 27.8.-2.9.2018 San Servolon saarella Venetsiassa samaan aikaan Venetsian elokuvafestivaalin kanssa. Kurssi tarjoaa loistavan mahdollisuuden verkostoitua elokuvateatteritoimijoiden kanssa eri puolilta Eurooppaa. Iltaisin on mahdollisuus osallistua Venetsian elokuvafestivaalin elokuvanäytöksiin.

Kurssille tulee hakea 15.5.2018 mennessä. Kurssille otetaan 50 osallistujaa. Lisätietoja: www.cicae.org

Kaikki Median alaohjelman tukemat koulutuskurssit löydät täältä.

Lisätietoja saa Luova Eurooppa -yhteyspisteestä:
Kerstin Degerman, toiminnanjohtaja
Inkeri Lundgren, tiedottaja
puh. 09 6220 3013 /Kerstin Degerman
puh. 09 6220 3024 /Inkeri Lundgren
kerstin.degerman@ses.fi
inkeri.lundgren@ses.fi
Facebook: Luova Eurooppa/Media

Takaisin Ajankohtaisten pääsivulleTakaisin ajankohtaisten pääsivulle