|   Yleistä
|   Media-tuet
|   Uutisia
|   Kurssit
|   Foorumit
|   Results
|   Yhteystiedot
|   Linkit
|   Svenska
|   English
 

AJANKOHTAISTA

24.10.2022

Kuusi MEDIA-hakukierrosta vuodelle 2023 julkaistu

Luova Eurooppa -ohjelman ensimmäiset hakukierrokset vuodelle 2023 on julkaistu. Nyt julkaistuja hakukierroksia on yhteensä kuusi ja ne ovat seuraavat: Hankekehittelytuki Slate Development, TV and Online Content -tuki, Films on the Move -tuki, Audience Development and Film Education -tuki, Video Games and Immersive Content Development -tuki ja Innovative Tools and Business Models -tuki.

Uusien hakukierrosten hakuajat ovat seuraavat:
Tuen nimi Hakuaika Hakuaika
TV and Online Content 17.1.2023 16.5.2023
Innovative Tools and Business Models 24.1.2023
European Slate Development (Hankekehittelytuki 3–5 hankkeelle) 25.1.2023
Video Games and Immersive Content Development 1.3.2023
Films on the Move 14.3.2023 4.7.2023
Audience Development and Film Education 30.3.2023

Yllä mainituista tuista kahdella (Tv ja Online -tuki ja Films on the Move -tuki) on kaksi hakuaikaa ensi vuoden aikana ja muilla neljällä vain yksi hakuaika.

Nyt julkaistuista tuista Slate Development ja TV ja Online -tuki on suunnattu elokuva ja tv-tuotantoyhtiöille, Films on the Move tuki kohdistuu levittäjille (vaikkakin hakijana toimii myyntiagentti) ja Audience Development and Film Education -tuki on suunnattu yleisötyötä ja elokuvakasvatushankkeita tekeville tahoille. Video Games and Immersive Content Development on hankekehittelytukea pelialan yrityksille ja Innovative Tools and Business Models -tuki on suunnattu erilaisille yrityksille ja usean maan konsortioille, jotka kehittävät luovia, digitaalisia ratkaisuja eurooppalaisten teosten levitykseen, myynninedistämiseen, online- ja teatterijakeluun.

Infotilaisuus tuottajille 8.12.2022

Järjestämme elokuva ja tv-tuotantoyhtiöille suunnatuista tuista eli Slate Development ja TV ja Online –tuesta kaikille avoimen infotilaisuuden torstaina 8.12.2022 kello 14.00 alkaen. Merkkaa tilaisuus jo nyt kalenteriisi ja tule kuulemaan tukien hakukriteereistä, pisteytyksestä ja saamaan vinkkejä hyvän hakemuksen tekoon. Tiedotamme tilaisuudesta tarkemmin lähempänä sen ajankohtaa.

Ota yhteyttä

Kaikissa tuen hakemiseen liittyvissä kysymyksissä saatte apua ja neuvoja meiltä Media Deskistä, joten ottakaa yhteyttä. Voimme yhdessä selvittää, onko hankkeenne hakukelpoinen, miten paljon aikaa hakemuksen tekoon on hyvä varata ja missä vaiheessa hankkeen tulee olla, jotta hakeminen on järkevää. Hakeminen tapahtuu online-lomakkeella englanniksi.

Tietoa kaikista näistä tukimuodoista löydät suomeksi nettisivuiltamme http://www.mediadesk.fi/ajankoht.shtml kohdasta Media-tuet.

Englanninkieliset hakuohjeet (Call document ja muut ohjeet) ja hakulomakkeen löydät komission Funding and Tenders -portaalista. Valitse portaalista Creative Europe -ohjelma ja avoimet haut.

Lisätietoja saa Luova Eurooppa -yhteyspisteestä:
Kerstin Degerman, toiminnanjohtaja
puh. 09 6220 3013, kerstin.degerman@ses.fi
Inkeri Lundgren, tiedottaja
puh. 09 6220 3024, inkeri.lundgren@ses.fi
Anni Rossi, tiedottaja
puh. 09 6220 3018, anni.rossi@ses.fi
Facebook: Luova Eurooppa/Media

Takaisin Ajankohtaisten p??sivulleTakaisin ajankohtaisten pääsivulle