|   Yleistä
|   Media-tuet
|   Uutisia
|   Kurssit
|   Foorumit
|   Results
|   Yhteystiedot
|   Linkit
|   Svenska
|   English
 

Training Programme
an initiative of the European Commission

 

ACE - Continuous Training Program for Advanced Producers


Kohderyhmä: ACE järjestää koulutusta vähintään yhden pitkän elokuvan tuottaneille itsenäisille tuottajille, jotka työskentelevät aktiivisesti kansainvälisille markkinoille suunnatun tuotantoprojektin parissa.

Kurssiohjelma: ACE on ennen kaikkea eurooppalaisten tuottajien verkosto, johon pääsee mukaan käytyään vuoden kestävän ACE-koulutuksen. ACE-vuosi alkaa lokakuussa 2018, jolloin on hankekehittely-workshop Suomessa ja jatkuu rahoitus-workshopilla marraskuussa 2018 Prahassa Tsekin tasavallassa. Workshopeissa keskitytään pitkien elokuvien kehittämiseen ja eurooppalaisten tuottajien verkoston syventämiseen. Workshopit koostuvat tapaustutkimusten esittelyistä, kansainvälisten markkinoiden ja elokuvien rahoituslähteiden analysoinnista. ACE:n asiantuntijat seuraavat tuottajien projektien kehittymistä. Seuranta sisältää kaikki avainalueet kuten käsikirjoituksen, editoinnin, rahoituksen, levityksen ja markkinoinnin. ACE-vuosi jatkuu huhtikuussa 2019 workshopilla Amsterdamissa, ja Cannesin elokuvajuhlilla on myös vuosittainen ACE-tuottajien tapaaminen.

Workshopit 2018-2019

8.-13.10.2018 Helsinki: Content Development Workshop
19.-24.11.2018 Praha: Financing Strategies Workshop
1.-4.4.2019 Amsterdam: Business Prospects Workshop
4.-7.4.2019 Annual Reunion, paikka ilmoitetaan myöhemmin

Reilun vuoden koulutusjakson jälkeen on mahdollista liittyä ACE Networkiin, jossa on nykyään jo noin 200 tuottajaa 45 maassa (Euroopassa ja sen ulkopuolella) ja yhteydenpitoa on verkon välityksellä ja suurimmilla festivaaleilla, kuten Cannesissa vuosittain. Koulutuksen jälkeen ACE Networkin jäsenmaksu on 250 euroa vuodessa. Lisäksi jos maksaa toiset 250 euroa, voi osallistua vuosittaisiin tapaamisiin.

Hinta: Koulutuksen hinta on 6000 euroa. Hinta pitää sisällään kaikkien workshopien osallistumiskulut ja majoitukset. Matkat osallistujat maksavat itse. Apurahoista kannattaa kysyä koulutuksen järjestäjältä.

Hakeminen: ACE-tuottajakoulukseen on vain yksi hakuaika vuodessa ja se on 12.6.2018. Hakijat haastatellaan ennen valintoja. Kurssille otetaan 16-20 tuottajaa. Hakijoiden kannattaa ottaa yhteyttä Al Williamsiin jo ennen Cannesia ja tavata ACEn edustaja Cannesissa.

Yhteystiedot:
ACE - Association Ateliers du Cinéma Européen
8 rue Mayran
75009 Paris, France
Puh. + 33 1 53 25 00 01
Sähköposti: info@ace-producers.com
ja alwillliams@ace-producers.com
http://ace-producers.com/workshops/
Yhteyshenkilö: Al Williams