|   Yleistä
|   Media-tuet
|   Uutisia
|   Kurssit
|   Foorumit
|   Results
|   Yhteystiedot
|   Linkit
|   Svenska
|   English
 

Training Programme
an initiative of the European Commission

 

ATELIER LUDWIGSBURG-PARIS


Kohderyhmä: nuoret alle 30-vuotiaat elokuvatuottajat tai levittäjät, joilla on elokuva-alan peruskoulutus ja vähän työkokemusta

Kurssiohjelma: Koulutus kestää yksitoista kuukautta. Koulutuksen tavoitteena on perehdyttää osallistujat Euroopan elokuvateollisuuteen keskittymällä käsikirjoituksen ja projektin kehittelyyn, rahoitukseen, tuotantoon, levitykseen ja markkinointiin. Koulutus pitää sisällään opetusjaksoja Filmakademie Baden-Württembergissa Ludwigsburgissa Saksassa ja La Fémis-koulussa Pariisissa Ranskassa sekä opiskelua Lontoossa ja osallistumisen elokuvafestivaaleille Berliinissä, Cannesissa ja Angersissa. Lisäksi koulutukseen kuuluu neljän viikon työharjoittelu ja lyhytelokuvan tuottaminen. Koulutus alkaa lokakuussa 2020 ja päättyy elokuussa 2021.

Hinta: Kurssin hinta on 1500 euroa. Lisäksi kuluja tulee majoituksesta Ludwigsburgissa, Pariisissa ja Lontoossa noin 2900 euroa. Joitakin apurahoja on tarjolla. Niistä saa lisätietoja kurssinjärjestäjältä.

Hakeminen: Saksaksi hakevien tulee lähettää hakemus Filmakademie Baden-Württembergiin. Hakuaika on voimassa 1.6.2020 saakka. Ranskaksi hakevien tulee lähettää hakemus La Fémisiin viimeistään 1.6.2020. Jos hakijalla ei ole saksan tai ranskan kielitaitoa, tulee hänen lähettää hakemuksensa englanniksi Filmakademie Baden-Württembergiin. Kurssille otetaan 18 alle 30-vuotiasta osallistujaa. Hakulomake osoitteessa http://www.atelier-ludwigsburg-paris.com.

Kieli: Aiempina vuosina hakijoilta on vaadittu joko ranskan tai saksan kielen taitoa, koska osa opetuksesta on ranskaksi tai saksaksi, suurin osa englanniksi. Nyt hyväksytään hakemukset myös hakijoilta, joilla on vain englannin kielen taito ja ei ollenkaan tai vähäinen ranskan/saksan kielen taito. Opetuksesta saattaa silti olla osa saksaksi tai ranskaksi, joten kyseisen kielen osaamisesta on etua.

Yhteystiedot:
Filmakademie Baden-Württemberg
Akademiehof 10
71638 Ludwigsburg, Germany
Puh. +49 7141 969 82 501
Sähköposti: anne_christine.knoth@filmakademie.de
http://www.filmakademie.de
www.atelier-ludwigsburg-paris.com
Yhteyshenkilöt: Anne Christine Knoth

La Fémis
6, Rue Francoeur
75018 Paris, France
Puh. ++33 1 53 412213
Fax +33 153 410280
Sähköposti : c.garciabonnet@femis.fr
Yhteyshenkilö: Catherine Garcia Bonnet
www.femis.fr
http://www.atelier-ludwigsburg-paris.com