|   Yleistä
|   Media-tuet
|   Uutisia
|   Kurssit
|   Foorumit
|   Results
|   Yhteystiedot
|   Linkit
|   Svenska
|   English
 

Market and Networking -tuki

(Call CREA-MEDIA-2021-MARKETNET)

Market and Networking -tuen hakukierros vuodelle 2021 julkaistiin kesäkuussa 2021. Tällä tuella on yksi hakuaika, joka päättyy 24.8.2021.

Tuen budjetti tällä vuoden 2021 hakukierroksella on 7,5 miljoonaa euroa.

EU-komission sivuilta löydät tuen englanninkieliset hakuohjeet ja hakulomakkeen.

Keille tuki on tarkoitettu

Markets and Networking -tukea voivat hakea eurooppalaiset organisaatiot, jotka voivat olla yksityisiä yrityksiä, voittoa tavoittelemattomia organisaatioita, yhdistyksiä, hyväntekeväisyysjärjestöjä, säätiöitä, kuntia, kaupunkeja ja muita tahoja, joiden omistuksesta enemmistön omistavat eurooppalaiset (Luova Eurooppa -ohjelman jäsenmaiden kansalaiset). Yksityishenkilö ei voi hakea tukea.

Mihin tuki kohdistuu

Markets and Networking -tuen tarkoitus on helpottaa audiovisuaalisen alan toimijoiden verkostoitumista sekä eurooppalaista ja kansainvälistä yhteistyötä kehitteillä olevien/valmiiden hankkeiden kanssa. Hankkeet voivat olla pitkiä elokuvia, lyhytelokuvia, tv-sarjoja, videopelejä tai multimediaa. Tuen tavoitteena on lisäksi helpottaa pääsyä av-alan eurooppalaisille ammatillisille, niin digi- kuin lähimessuille ja -markkinoille. Hankkeiden enimmäiskesto on 12 kuukautta.

Seuraavia aktiviteetteja voidaan tukea:

1) Fyysisiä, virtuaalisia tai hybridimarketteja eurooppalaisille av-alan ammattilaisille

(Markets for European A/V professionals)

Alan tapahtumia, jotka keskittyvät av-ammattilaisten B2B-kohtaamisiin ja jotka voivat osoittaa selkeästi edistävänsä eurooppalaisten av-hankkeiden näkyvyyttä ja myyntiä kansainvälisesti. Marketti voidaan järjestää LE-ohjelman maassa tai ohjelmamaiden ulkopuolella. Tapahtuma voivat keskittyä sisältöön ja/tai uusiin teknologioihin ja bisnesmalleihin. Tapahtuma tulee järjestää ympäristöystävällisesti.

2) Yhteiset eurooppalaiset myynninedistämistoimet

(Business to business promotional activities of European Works)

Hankkeiden toteuttajia voivat olla pan-eurooppalaiset järjestöt tai verkostot, jotka edustavat vähintään 15 Median ohjelmamaata. Aktiviteetit voivat tapahtua LE-ohjelman maassa tai ohjelmamaiden ulkopuolella. Hankkeiden tavoitteena on eurooppalaisten av-alan töiden leviämisen ja jakelun helpottaminen. Hankkeeseen voi sisältyä kolmansien osapuolien tukeminen.

Paljonko tukea voi saada

Tämä tuki perustuu hankkeen budjettiin ja hakija voi saada tukea enintään 60 % hankkeen hyväksyttävistä kuluista.

Näin haet tukea

Ota yhteyttä Luova Eurooppa -yhteyspisteeseen Suomen elokuvasäätiössä, niin voimme keskustella hankkeestasi ja käydä läpi hakukriteerit.

Lue hyvin Call document -dokumentti, josta selviävät tuen säännöt ja hakukriteerit. Lue myös Online manual josta saat lisäohjeita kun täytät online-hakulomaketta. Hyödyllistä luettavaa on myös FAQ (Frequently Asked Questions). Jos mitään kysymyksiä herää, kysy apua Luova Eurooppa -yhteyspisteestä, olemme täällä hakijoita varten!

Ennen kuin online-hakemuksen täyttäminen on mahdollista, tulee sinun rekisteröityä EU-komission Funding & Tenders Portal (aiemmin nimeltään Participant Portal) -tietokantaan ja saada oma/yhtiökohtainen PIC-numero (Participant Identification Code). Rekisteröityminen täytyy tehdä vain ensimmäisellä kerralla. Ohje PIC-koodin saamiseen löytyy täältä: https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/home

Aloita hakemuksen täyttäminen ja tallenna luonnos. Kirjoittamista voi jatkaa erissä, mutta MUISTA TALLENTAA VÄLILLÄ!

Varaa tapaaminen kanssamme hyvissä ajoin! Autamme mielellämme. Meillä on vuosien kokemus hakemusten lukemisesta ja näemme helposti sen heikkoudet ja vahvuudet ja mahdollisuuden menestyä kovassa kilpailussa.

Lähetä hakemus ennen deadlinen umpeutumista, mielellään edellisenä päivä, jotta vältät viime hetken paniikin. Myös mahdollisten teknisten ongelmien esiintymisen takia ei missään tapauksessa kannata jättää hakemuksen lähettämistä viimeiseen tuntiin, koska jos yhteys ei toimikaan ja hakemus ei mene perille määräaikaan mennessä, on kaikki työ ollut turhaa. OLE AJOISSA.

Hakuohjeisiin pääsee tutustumaan Euroopan komission Funding and Tenders -portaalissa.

Aikataulu

Deadline 24.8.2021 klo 17 CET (Brysselin aikaa) --> arviointi syys-marraskuu 2021 --> tieto hakijoille marraskuussa 2021 --> sopimuksen allekirjoitus joulukuussa 2021.

Kaikissa tuen hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä:

Luova Eurooppa –yhteyspiste / Media
c/o Suomen elokuvasäätiö
Kanavakatu 12
00160 Helsinki
Toiminnanjohtaja Kerstin Degerman
puh. 09 6220 3013
kerstin.degerman@ses.fi
Tiedottaja Anni Rossi
puh. 09 6220 3024
anni.rossi@ses.fi
Tavoitat meidät myös osoitteesta:
media@ses.fi